22 July, 2015

4 PERKARA PENTING UNTUK PERSIAPAN PERKAHWINAN



Salam uolss.

Dah lama aku tak update blog kan? Jadi harini nak update pasal persiapan perkahwinan memandangkan ada seorang kawan aku nak kahwin hujung tahun ni =)


1. KEK KAHWIN

Ya.. kek sangat penting. Semua orang nak kahwin dengan kek sedap sedap kan? Korang boleh bukak instagram dan cari nama ig @miss_majlis_cakes_events dorang ambil tempahan macam macam jenis kek, dan boleh buat candy buffet juga!

Pilihan kedua untuk cake, boleh cari instagram nama @cravetobite. Dia ni pernah buat kek big hero 6 untuk anak linda rafar tau. Haa kelas gituu. Dorang berdua ni kawanku.


Sedapnyaaaa

2. DOORGIFT

Haa ni aku yang jual. Boleh cari instagram nama @dolcebydiba & ada macam macam jenis pilihan doorgift. Ada pretzel & macaron dan harga serendah RM1.80 !!

Apo laie tunggu, jom order!



3. HIASAN DEWAN

Untuk hiasan dewan ni, saya suggest cari instagram @balloonism25. Dorang ada sediakan servis pasang belon lawa lawa dan dorang boleh pergi tak kira kat mana pun majlis korang!

@balloonism25



Ni contoh belon dorang.


4. BAJU KAHWIN

Haa baju kahwin I have no idea la nak tempah mana. Sebab takde kawan yang jual wedding dress haha.

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX