04 September, 2014

21 Facts About Me (Adibah)

Sebelum baca, adalah diingatkan fakta ni ditulis oleh Fazrin Jamal, best friend merangkap boyfriend merangkap apetah tak tau lagi. Bukan ditulis oleh pemilik blog ya

21 Fakta Mengenai Adibah (Diingatkan sekali lagi, ditulis oleh Fazrin)



1. Dia suka marah anak Ismail.
2. Dia obses dengan semua benda berkaitan jepun.
3. Dia kuat agama.
4. Dia selalu jawab phone lambat.
5. Dia fasih 3 bahasa - melayu, inggeris dan jepun.
6. Dia tak suka lelaki yang minat bola dan merokok.
7. Dia pelajar yang mendapat cgpa tertinggi daripada kira kira 70 lebih pelajar kursusnya.
8. Dia suka send mesej berjela jela sampai 3-4 kali. (Fazrin finds this annoying! haha)
9. Tunggang terbalik.
10. Dia dah couple dengan fazrin selama 3 tahun.
11. Dia sangat rajin berniaga.
12. Dia paling suka mengumpat kawan matriks dan universitinya dengan aku.
13. Ramai lelaki muka jambu suka dia. (Ini dustaaaa! Sorang je pun, which is my ex-bf)
14. Dia nak bela kucing bila dah kahwin dengan aku.
15. Dia duduk Labis.
16. Dia merendah diri dengan orang lain tapi bila dengan aku dia suka poyokan kejayaan kejayaan dia.
17. Dia tak pernah habis baca buku yang aku rekomen.
18. Dia tak suka judge orang.
19. Dia suka bercerita pasal anak buah dia, si ahmad.
20. Dia tersangat banyak tahu pasal komputer dan fazrin tersangat banyak tak tahu pasal komputer. Saling melengkapi.
21. Dia sayang fazrin sampai mati. (Bila masa tah aku cakap. Perasan!)



Written by:
Fazrin Jamal

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX