05 March, 2014

Pandora Charm Bracelet Murah FREE POSTAGE



 *Hot new! * TRAGIS! SEMUA PENUMPANG MATI DALAM KEADAAN BOGEL!



Sekarang ni trend pandora punya charm bracelet kan?

Nak beli yang ori, of course la burn ribu riban kan?

But now dah banyak yang jual charm bracelet ala ala Pandora punya. Material silver okay.

Boleh ikut saiz tangan korang. Boleh request nak 14cm-21cm. Harga berbeza mengikut design

Boleh SMS/whasap 0172745788 untuk order


Beli 2 untuk diskaun RM10

RM85

RM85



R27- RM70

P2- RM95

H1-RM90


B15-RM90


P42-RM90


SP43-RM80


R41-RM90


B26-RM60


G57-RM60


SP61-RM100


HP8-RM100


R44-RM80






15 comments:

Sinaran Suria Events Holidays said...

Yg sis jual ni brand pandora ke? Tgk gambar smua gambar pandora.

NorAdibah Chan said...

Bukan pandora original. Replika sahaja :)

Kaseh Rieta said...

Salam..biasa berapa lama ambil masa untuk siap setiap tempahan?

Kaseh Rieta said...
This comment has been removed by the author.
NorAdibah Chan said...

sehari je dear. lepas sehari dah boleh pos :)

Fa'iz Ahmad said...

boleh tak kalau nak beli kotak sahaja ?

Fa'iz Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
amirery said...

Boleh cod x ? Berminat nk beli ni .. serius buyer

Ain said...

harga bracelet ni sekali dgn kotak Pandora tu ke?

shafika mohd nor said...

Silver xkarat kan

sanishawati jamain said...

Jual charm je takde ke?

Qiqin Wahab said...

Bole custome ikut bajet kita x sis

Anonymous said...

Hi awak berminat tak dgn charm pandora? Harga serendah RM1 untuk satu charm . Kalau minat boleh message no company sy dulu 0137393970 . Nanti sy akan wasap guna no private

Anonymous said...

Hi awak berminat tak dgn charm pandora? Harga serendah RM1 untuk satu charm . Kalau minat boleh message no company sy dulu 0137393970 . Nanti sy akan wasap guna no private

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX