31 December, 2013

Azam Tahun Baru Saya Adalah untuk Mencari Boyfriend Bernama Azam



2013- Tahun yang macam macam perkara terjadi dalam hidup aku.
-Aku habis matrik
-Aku sambung degree in hotel management
-Dapat anak buah baru, Alisha
-dan banyak lagi perkara yang tak dijangka berlaku

Biasa la kan, bila tahun baru je mula la mempoyo nak bagitau azam baru semua kan. Padahal azam tahun 2013 dah lupa dah pun. Kalau dah lupa confirm confirm la tak tercapai kan. Kih3
So tahun baru 2014 ni aku berazam nak:

*Jadi lagi kaya
*Jadi lagi baik(?)
*Improve semua benda
*Nak dapatkan dean lists(?)
*Nak turunkan berat badan(?)
Bla bla bla
Baru tadi produk cathy doll chili bomb untuk kuruskan badan sampai. So start 1st jan 2014 esok nak guna la hehe. Pastu nak workhard for final yang start hari jumaat ni. Jyeaahhh
Cuti sem nanti lak nak tingkatkan sale Oscara Boutique. Ore, gambarimasu!

P.S: Yang penting, start 2014 nanti aku nak kurangkan sakitkan hati Fazrin dan kurangkan gaduh =) 

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX