31 December, 2013

Azam Tahun Baru Saya Adalah untuk Mencari Boyfriend Bernama Azam



2013- Tahun yang macam macam perkara terjadi dalam hidup aku.
-Aku habis matrik
-Aku sambung degree in hotel management
-Dapat anak buah baru, Alisha
-dan banyak lagi perkara yang tak dijangka berlaku

Biasa la kan, bila tahun baru je mula la mempoyo nak bagitau azam baru semua kan. Padahal azam tahun 2013 dah lupa dah pun. Kalau dah lupa confirm confirm la tak tercapai kan. Kih3
So tahun baru 2014 ni aku berazam nak:

*Jadi lagi kaya
*Jadi lagi baik(?)
*Improve semua benda
*Nak dapatkan dean lists(?)
*Nak turunkan berat badan(?)
Bla bla bla
Baru tadi produk cathy doll chili bomb untuk kuruskan badan sampai. So start 1st jan 2014 esok nak guna la hehe. Pastu nak workhard for final yang start hari jumaat ni. Jyeaahhh
Cuti sem nanti lak nak tingkatkan sale Oscara Boutique. Ore, gambarimasu!

P.S: Yang penting, start 2014 nanti aku nak kurangkan sakitkan hati Fazrin dan kurangkan gaduh =) 

28 December, 2013

DRESS CHIFFON MURAH


DRESS CHIFFON RM50 free pos semenanjung

Tak full lining, muat sampai saiz L

LENGTH: 130CM
BUST: 96CM
SHOULDER: 40CM
SLEEVE: 62CM
SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO SMALL L
MATERIAL: CHIFFON

SMS 0172745788 / 0196488142 untuk order! Chiow









22 December, 2013

HANDBAGS CANTIK MICHAEL KORS INSPIRED- FREE POSTAGE SEMENANJUNG


Harga dan ukuran ada di bawah. Code handbag pun ada di bawah SMS 0196488142/ 0172745788 untuk order!

HB3332 BLUE
RM70 FREE POS SEMENANJUNG
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES

 HB3332 YELLOW
RM70 FREE POS SEMENANJUNG
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
 HB3332 ORANGE
RM70 FREE POS SEMENANJUNG
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES
 HB3332 WHITE
RM70 FREE POS SEMENANJUNG
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 28CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : YES





HB3333
RM69 FREE POS SEMENANJUNG

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT       : 44CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT       : 32CM

HANDLE HEIGHT  : 25CM
STRAP LENGHT   : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4     : YES
GRED           : AA WITH MICHAEL KORS LOGO


HB3333 BLACK

HB3333 KHAKI

HB3333 GREEN

HB3333 PURPLE

COMBO: BUY 3 FOR RM180 FREE POS SEMENANJUNG

HB3333 BLUE

HB3333 COFFEE


HB3333 YELLOW

HB3333 ORANGE

HB3333 RED



HB3334
RM65 FREE POSTAGE SEMENANJUNG

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT       : 42CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT       : 28CM

HANDLE HEIGHT  : 25CM
STRAP LENGHT   : NIL
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4     : YES

HB3334 BLUE

HB3334 BLACK

HB3334 BROWN

HB3334 RED

HB3334 DARK BLUE

HB3334 YELLOW

HB3334 COFFEE

HB3334 GREEN


Ingat tau, SMS saya 0196488142 atau 0172745788. Thanks!

03 December, 2013

My Boyfriend- Fazrin

<3
Today I would like to talk about my boyfriend a.k.a. my future husband hehe

Umur dia, 21 tahun. Hobi dia baca novel/buku/artikel. Dia ni memang kuat membaca ah. Sampaikan kadang kadang aku rasa dia sayang novel dia lebih dari sayang aku sobsob

Memandangkan aku jarang jumpa lelaki kaki novel, terutama novel english so aku rasa dia ni unik. Bermula dari novel la aku start suka kat dia. Masa tu nama facebook dia "Jgn add aq" aku yang degil ni lagilah nak add bila namanya pelik pelik camtu.

The reason why aku cari boyfriend lagi tua dari aku (I'm 19) sebab aku berpendapat lelaki lagi tua ni lebih matang =) Tapi hakikatnya, isk isk lebih kurang sama je lol. Tapi fazrin still better than other guys yang aku pernah kenal sebab dia jenis yang sempoi, rileks dan dan.. baik!

Tapi kan, dia ada penyakit was was yang berlebihan. Suka risau tak tentu pasal lagi lagi masa nak naik bas. Dia kata, dia datang awal giler sebab takut tertinggal bas. Pastu dia mesti pergi confirmkan lagi sekali kat kaunter yang dia beli tiket tu. Dia nak confirmkan yang bas tu platform nombor berapa, padahal orang yang jual tu dah bagitau masa beli tiket tu. Lucu lucu je dia ni.

Dia kadang kadang menyakitkan hati sebab sikit sikit nak marah. Aku rasa aku tak buat salah pun kena marah. Perkara kecil pun kadang kadang dia marah. Hmm part yang ni aku lemah sikit la. Aku ni dah la tak suka kena marah, nanti mulalah nak menangis lol.

Tapi tapi, dia ni sweet sangat. Suka buat macam macam yang buat aku rasa terharu. Bila dah sampai angin sweet dia tu, aku nak marah pasal yang dia marah aku tu pun tak jadi teehee

Sepanjang aku kenal dia, dia memang tak perfect yela mana ada orang perfect. Tapi entah la, dah aku suka dia nak buat macammana kan?

I don't need a reason to love Fazrin =)

Ich liebe dich, Fazrin

* Before I noticed, I fell in love with him

01 December, 2013

MY TROUBLESOME HOUSEMATES *Giggles*



one of my housemates


Just so you know that I'm studying Hotel Management and this program is quite easy compared to my courses at matriculation. And we need to do lotsa practical learning instead of theoretical learning. That's why this program is quite easy because we don't have a bunch of assignments to do (just like my roomates who's taking business program). Pity them miahahaha

My house (or you can say apartment? ) consists of 2 rooms and 2 bathrooms. And we have 4 people sleeping,studying and eating in each room. So if we total up I have 8 housemates (including me) =D

Well, its kinda annoying having too many housemates haha. Most of them are okay and I don't mind if I have to live with them again next semester.

I have a housemate that always, I repeat ALWAYS left the wastes in the sink basin. She always left her apple skin, leftover etc in the sink. I felt like I wanna slap her haha. And she sleep early every night and she switch off all the lamps in our room. F her.

And I have a housemate who's a slowpoke. She's absent minded and always asks the same things to me. (sometimes I wonder, doesn't she has a brain to store some memories?) She's a bit annoying but I still like her compared to the girl I mention before. Yeah, she always ask me the same thing, doing the wrong things many times as if I didn't tell her before. Grrr

The most annoying part is when she wake up early in the morning and she forgot that we have a class at 8 AM! I don't know how can she forget that! We go to that class every week you know.

But its okay. I still can go on with her.

The rest is okay. I don't have any problems with them. *sigh*

But still, I love all my roommates and housemates =)

P/S: I don't care if my housemates read this post because they already know what I think about them =)
hihihi I'm honest you know






MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX