17 November, 2013

KOREAN CARDIGAN MURAH (NAK LET GO)


Nak dijadikan cerita, last week kawan kawan aku shopping baju ala ala korea kat online boutique. And then aku pun macam terpengaruh sama, so beli la sehelai. Aku beli cardigan pink, comel. Kain cotton. Tapi aku ni macam sengal gak, tak sedar diri ni chubby, ada hati nak pakai baju cutting korea -.- memang la macam sarung nangka kan..

Jadi, aku nak let go cardigan pink ni.. tak pernah pakai pun lagi.. just try sekali je.. free size boleh muat XS dengan S.. huhu


Asymmetric Basic Cardigan Pink

Weight: 200grams

Measurement:
Shoulder:37cm
Sleeve:45cm
Length:50-75cm
Bust:90cm


Material: cotton
Sesuai untuk mereka yang kecil molek


HANYA RM20 Sahaja! Termasuk pos ke semenanjung. Kalau nak murah lagi boleh nego.. SMS 0172745788

Thanks all :) xoxo

1 comment:

JaiAce said...

I want it i want it. Heeee

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX