15 November, 2013

CARA NAK BUAT DUIT SAMPINGAN DENGAN MUDAH


Mesti ramai dalam kalangan anda semua yang nak duit tambahan kan kan? Asyik online je bukan dapat duit pun kan? Haa banyak cara nak dapatkan online earning dengan mudah. Dari online kosong buang masa ye dak? Teruskan membaca blog post ni untuk mendapatkan tips cari duit sampingan dengan lebih mudah =)


LANGKAH LANGKAH MENCARI DUIT SAMPINGAN ONLINE:

1. Buat Blog

Pada asalnya aku buat blog ni pun sebab nak membebel sorang sorang kat sini, lepas tu jumpa nuffnang =) Try la pasang iklan nuffnang dan boom, alhamdulillah dapat duit hasil dari nuffnang. Takde la dapat juta juta ringgit, just duit sampingan je :) Boleh la buat tambahan untuk student macam aku ni. Selain dari tu blog ni jugak untuk promote bisnes online aku.


2. Join Community 8share

haa yang ni korang ibarat jadi agen pengiklanan jugak la. korang just share iklan2 yang dia sediakan dan kebiasaannya akan dapat 20sen untuk setiap iklan. Memang nampak macam hekeleh 20 sen je? Tapi sikit sikit lama lama jadi bukit :) Daripada korang online kosong bazir elektrik lebih baik korang share iklan2 tu kat facebook. Dapat jugak duit sampingan. Macam yang aku cakap tadi, takde la dapat sampai beribu, just sampingan ja. 100-200 boleh la dapat..

http://curium-cr.com/my-4910878  <----- boleh="" checkidaut="" p="" sini="">
Okay, itu je. Selamat mencuba =D

2 comments:

Nur Hidayah said...

Klik Dapat Duit Modal RM10

Klik dapat duit modal RM10, potensi pendapatan RM1,627,230. 00. Mari Cuba Terutama Pemegang Akaun Bank di Malaysia KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA... Ini pasti tak merugikan anda. percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan sedikit masa membaca email di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu hati untuk mencuba. MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN MAYBANK, MAYBANK2U.COM , BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI, HONG KONGBANK, RHB BANK, BANK ISLAM ATAU APA SAHAJA.. USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.. . DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN IA BANYAK. JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL. INSYAALLAH.. .
BERMINAT BOLEH HUBUNGI DI : zikry.3108@gmail.com

Nur Hidayah said...

Jom sama-sama jadi kaya.

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX