16 October, 2013

Maybelline New York: Clear Smooth Shine Free B.B Stick


Nak dijadikan cerita, aku ni bukan la penggemar barang jenama maybelline, tapi masa masuk watson kat Penang haritu ternampak satu produk baru dari Maybelline.



Hah, yang B.B stick tu la produk barunya. B.B cream tu dah lama ok

Aku pun macam tertarik la nak try. Try punya try, rasa macam best so teringin la nak beli. Usha harga, tengah promosi!! Sebab produk baru. Huhay aku memang suka benda benda promosi ni. hehek

Harga promosi dia RM18++ dan harga sebenar dia RM23++

Aku pun beli lah. Memang best! Texture dia soft dan ringan tak macam BB cream yang biasa tuh. Lepas tu kan, semalam aku masuk Watson kat tempat aku ni (Johor), harga promosi dia lagi murah weh!! RM16++ je. Aku rasa geram sebab terbeli yang mahal sikit. Kalau la aku sabar sampai balik rumah, dapat aku jimat RM2. hehe

Anyway you should try this new product :-* Berbaloi baloi 

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX