01 August, 2013

Perempuan Kerek Part 1


Haritu aku ada berselisih bahu dengan seorang minah (nama dirahsiakan) dekat bazar ramadhan. Pastu dia dok cerita dengan kawan dia yang dia beli peplum baru harga RM50++ gituww. Eleh, kecoh giler nak cerita baju kau mahal lettew. Zaman sekarang ni kita boleh dapat benda berkualiti dengan harga yang murah la wei. Macam mana? Kat mana? Ha.. cuba scroll kat bawah ni


Semua Blouse berharga RM30 dan free postage semenanjung. Sabah sarawak tambah RM5
Ha, bukan senang kau nak jumpa blouse murah-murah ni. Kain dijamin berkualiti. 
Free size S sampai  L

So apo laie tunggu, sms 0172745788/0196488142 sekarang!
Sms number terbabit dan nyatakan code blouse yang korang nak. Kalau nak tanya ukuran pun boleh tanya kat nombor tu. SMS sahaja ea. Call tak layan

Tak percaya? (Yolah, sekarang ni barang-barang murah kat tenet banyak tipu)
Boleh check kat Oscara Boutique  aku punya fb page online butik.

GF2970

RM30 FREE POS SEMENANJUNG SABAH/SARAWAK ADD RM5

L
LENGTH: FRONT: 67CM , BACK: 77CM
BUST: 98CM
SHOULDER: 40CM
SLEEVE: 60CM
SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO  L
MATERIAL: COTTON









GF2977

RM30 FREE POS SEMENANJUNG SABAH SARAWAK TAMBAH RM5

LENGTH: 70CM
BUST: 96CM
SHOULDER: 40CM
SLEEVE: 56CM
SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO  L
MATERIAL:  COTTON + DENIM







Ingatlah, sementara korang masih ragu ragu nak beli ke tak? Blog ni tipu ke tidak? Orang lain yang dah beli tu dah lama bergaya dengan peplum baru. So jangan ragu ragu lagi, jom order sekarang!

Keraguan membinasakan anda =) SMS 0172745788/0196488142

P/s: Cerita di atas hanyalah rekaan semata mata. Jangan marah

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX