02 July, 2013

Short update: Tote Bags

Hi semua. Lately aku macam busy sikit (macam). Sebab jaga anak buah kesayangan hehe Pastu jahit tudung lagi. So hari ni baru bekesempatan nak update blog. Tu pun short update jela yang mampu.

Sekarang ni fashion yang tengah in handbag besar besar kan? Atau dikenali sebagai Tote bag. Fatin Liyana pun pakai hee. Tote Bag ni sesuai untuk remaja,orang tua,ibu ibu yang ada anak kecil dan semua peringkat umur. Yela tote bag ni kan besar so senang nak letak tab,diaper anak,baju anak lagi,telekung atau pape la.

Jadi jom order Tote Bag dari Oscara Boutique =)

Klik sini untuk tengok contoh dan order ada banyakkkkkkkkk sangat pilihan!---> Oscara Boutique Tote Bags


teaser =)



















chow 


No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX