27 July, 2013

Kurung Peplum Fishtail Harga Runtuh!

Assalamualaikum semua. Oscara Boutique ada nak buat jualan harga runtuh untuk kurung peplum fishtail exclusive! Kenapa nak buat jualan harga runtuh? Kenapa murah sangat? Sebab.. hari tu ada seorang customer saya, mula mula dia order kurung peplum fishtail ni, tapi dia cancel pulak. So sempena nak raya ni saya jual harga murah jelah ye.

Standard harga dekat butik biasa RM170-RM200++

Tapi Oscara Boutique jual murah punya~

RM140 FREE POSTAGE SEMENANJUNG.
SABAH SARAWAK ADD ON RM10

Kain peplum kurung ni sangat sangat lah berkualiti ya, saya boleh jamin anda akan berpuas hati kalau dapat miliki sepasang. Dah la murah, cantik+kualiti pulak tu. So apa lagi jom sms 0172745788 sekarang!



Kurung peplum fishtail hijau. *Warna berbeza sedikit dengan warna asal. Warna asal lebih cantik dari gambar

-Material chiffon silk with full lining. 
-Kain duyung
-Peplum fishtail design (Belakang lagi labuh dari depan)
-Beading kemas dan tak sarat (Dijamin cantik!)
-Size 40 & 42 available

Sesiapa yang area labis, boleh COD atau datang rumah tengok dulu

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX