08 June, 2013

Info Course Pilihan Anda


Assalamualaikum

Sekarang ni tengah musim student student lepasan spm dan juga lepasan STPM/Matrikulasi/Asasi/Diploma nak masuk universiti. Mesti la ramai tengah konfius, course apa nak amik? Apa peluang pekerjaan kalau amik course tu?

Jadi aku pun decided yang aku nak buat entri pasal course course yang ada kat universiti Malaysia ni. Mungkin bukan 100% tapi up to 50% la aku boleh buat. Mungkin ramai yang tertanya tanya, boleh caya ke info dari blog aku ni? entah entah main taip je ye dak?

FYI,info info berkenaan course yang bakal aku taip nanti adalah boleh dipercayai. Aku baca dan baca dari majalah Doctorjob dan buku doctorjob yang aku beli. Ada juga info dari orang orang yang aku kenal, yang pernah belajar course tu. Dan info info yang aku baca di internet dan majalah.

Okay itu je. Nak start menulis pasni. Apa apa permintaan jangan segan segan mintak. Mane la tau korang nak tau pasal satu course tu ke. Just ask me. I'll try to help as much as I can

Chiao

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX