10 June, 2013

3 Perkara yang Menyakitkan Hati di Twitter




1. Private Account Twitter
Aku tau la korang ni jaga privasi tapi kalau korang private account twitter tak dapat la aku nak retweet tweet(s) korang yang best. Lagi satu, twitter ni bukan ada letak info peribadi sangat so takyah nak privatekan sangat la account twitter kau. Just saying

2. Follow me back
Kau dah follow aku,kau mention aku suruh follow balik. Excuse me, kita ada kebebasan mengfollow orang kan? jangan la paksa aku follow kau kalau aku dah taknak. Ingat ni apa nak I follow you, you follow me back? Aku follow sesiapa yang aku berkenan la. Kalau kau tak suka takyah follow aku u_u

3. Sibuk hal orang lain
Twitter ni dah memang dicipta untuk kita update banyak banyak. Nak tweet 10 kali dalam masa seminit pun takde siapa yang nak marah. So apsal nak sound aku lak? Ni bukan facebook. Kalau facebook ye la sakit mana tengok orang yang update status seminit sekali.


Twitter Aku @Dibachan

1 comment:

Puteri Diyana said...

agaklaaa. x suke btolkan.. p kan ada jgk yg mnyktkan ati bile dia follow kite follow balek but x pnh reply tweet kiteee..

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX