18 May, 2013

Browsing Through The Past


Hi peeps


Hari ni 18 Mei, dah nak dekat sebulan aku cuti. Yela, dah habis matrik cuti la 4 bulan. Dari awal cuti asyik cakap nak kerja, tapi tak kerja kerja pun. Well, you know pemalas kan. Ingatkan boleh cari makan dengan blogging jer.lol

Bisnes pun macam tak memberangsangkan semenjak dua tiga menjak ni. Malam tadi, aku dok usha usha la post & entri lama aku dekat blog ni. Pfftt. Macam bodoh. Banyak post bangang bangang and I was like "Omg why did I write like that? I was so stupid back then!" Rasa nak delete jer semua post 2-3 tahun lepas tapi sayang la pulak kan.

Zaman dedulu, aku ni pengguna bahasa rempitzzz gak. haha. Pastu selalu guna tulisan besar kecik besar kecik. What the hell. Nasib baik aku keluar dari bahasa rempit tu pada usia 14 tahun. Dah dapat hidayah Alhamdulillah. Kalau tak, mau sampai sekarang aku tulis blog guna bahasa rempitzz. eWWww. Teehee

Masa kat matrik haritu, kalau ada masa lapang, selalu usha usha gambar masa muda *ehem* masa comel comel dulu (hahah) Form 3, form 4 gitu. Kawan kawan aku cakap, muka aku masa dulu lagi comel dari sekarang. (well sekarang dah nak masuk fasa orang orang tua. Dah nak 20 tahun kann) Biadap sungguh nak cakap aku tak comel lettew sekarang. Cis

Seingat aku, dulu masa sekolah menengah, aku ni di antara budak perempuan yang bising, banyak mulut dan banyak cekadak. Tapi taktahu la sejak bila, tetiba sekarang aku dah jadi loner. I hate crowd and I hate gathering bagai. Reunion aku datang, asal ade gathering aku datang kejap pastu blah. Rasa macam dah jadi sasuke pulak ai sebab suka menyendiri *ah takde kaitan*

Dulu

Sekarang.

Aku rasa sama je -__-






No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX