09 April, 2013

TRY AND ERROR


 Assalamualaikum dan hai *kalau ada sesiapa terbaca blog ni*
Yup, memang bawal plain dah lama dah, bukan tudung fashion terbaru tapi sekarang ni ramai pulak yang cari bawal plain balik. Kata mereka simple, tak over macam tudung color pelangi sume tu. Tadi pun aku try and error cara-cara pakai tudung yang wujud kat youtube tu. Tengok tutorial kan, biasalah

Harga kami RM7/helai dan kalau borong RM6/helai. Minimum borong 10 helai. Tapi kalau borong 20 helai (sekodi) dapat FREE POSTAGE ye anak anak!

Jom usha











Ade 54 color yang cun melecun!
Nak order? PM fb Oscara Boutique/ SMS 0172745788/ emel: adibahluawi@gmail.com

owner Oscara Boutique (akulah tu waha!) menggayakan halfmoon beaded yang dibeli di... 
(lupa beli kat mana)

Juga gambar owner Oscara Boutique (masih lagi aku. yaha!) 
Pakai tudung bawal kangaroo yg murah lagi cun!

Ok tudung je cun, aku tau aku tau -__-

Jangan lupa beli ya uols! Adios.


No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX