03 February, 2013

Peplum Tops dan Peplum Dress yang Tengah Hot


Hai hai hai :) I'm back. Exam pun dah habis so bolehlah update blog sikit. Actually aku nak buat blogshop memandangkan aku dah start bisnes dari tahun lepas.. tapi asyik tak sempat je nak buat blogshop. Takde blogshop meniaga jelah dekat facebook.

Ni ha butik online aku OSCARA BOUTIQUE. Servis baik punyaaa. hehe 

Dekat Oscara Boutique tu aku ada jual handbag, backpack, purse dan segala macam beg/handbags.
Yang paling bestnya aku ade jual peplum yang murah murah lagi cun! Beli 2 helai dapat free postage dan diskaun. So ape lagi, jom usha peplum tops yang cun melecun tu. Kualiti baik punya.

Dapatkan peplum murah hanya di Oscara Boutique!



Untuk lain lain design boleh la usha SINI atau SINI.


Klik SINI untuk color color lain!


Jom shopping :)

Update: Peplum Tops dah restock! 





No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX