20 October, 2012

Cakar Ayam: 37 Sebab Mengapa Wanita Perlu Kekal Dara Sebelum A...

Cakar Ayam: 37 Sebab Mengapa Wanita Perlu Kekal Dara Sebelum A...: Assalamualaikum.  Aku ni bukanlah kuat agama sangat tetapi memandangkan isu zina ini berkaitan dengan perkara perkara yang termasuk da...

18 October, 2012

Susu Alpha Lipid & SD2!





Dalam tin :) 





Hasilnya :)





Anda ingin kurus seperti mereka? :)

Sekarang ni memang tengah hot orang gune susu alpha lipid ni. Memang berkesan untuk turunkan berat badan. Kalau ikut cara dan pantang larang, InsyaAllah boleh kurang banyak dalam sebulan!

Kalau berminat boleh contact saya 0172745788. Sms sahaja ye. Saya menawarkan harga terendah yang korang pun takkan percaya! :)


Serious buyers only.

14 October, 2012

Sejuta Sebab Kenapa Aku Suka Dia


1. Unik.

Fazrin sangat unik. Dia bukan macam lelaki lelaki biasa yang suka ejek2 perempuan gemuk, ejek2 perempuan kulit gelap, dia matang. And he don't discriminate others :) Lagipun dia ni jinak jinak merpati! I like yaww. hee




1000000. Ciri ciri lelaki idaman aku.

Dia sangat menepati ciri2 lelaki idaman aku. Pandai, kurus, tinggi, tak hisap rokok, tak hisap ganja dan paling penting, terima aku seadanya :) I loikee. Dia bercita cita tinggi tau. Sekarang dia tengah belajar course undang undang. Oh, yang paling penting, aku suka political view dia. Sekepala dengan aku :D

Ok dah cukup sejuta sebab kenapa aku suka boyfren aku. Bye uols

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX