06 August, 2012

KOLEJ MATRIKULASI JOHOR BEST

5, 6 bulan ni aku jarang update blog. Tapi tak berhabuk pun :p Neway sekarang ni aku tengah study sbb kejap lagi ade test! Me so takuttt. So far kehidupan dekat Matrikulasi ni best la. Tak macam orang cakap "matriks susah", "kena rushing", "Kena struggle" Ah sume tu tipu takde punnn :p Ape yang penting belajar ikut flow B-)

Aku dapat tawaran diploma kat UTHM, dalam electrical engineering. Aku tak pergi. Satu sbb diploma, memakan masa aku nak kawin awal. ekekek. Dua sbb memang tak minat engine. So ade sorg kawin aku ni, die marah tau aku buat keputusan nak masuk matriks. Dia kata aku bodoh (kuajaq!)

Pastu die cakap "Kau yakin kau boleh dapat 3.5 above kat matrik tu nanti?" 

Secara tak langsung die dah underestimate aku. Wehh aku pantang tau! Siap ar die nanti aku bagi result 4flat terus, kau yang nganga jer. K dah.

Selamat berpusa dan selamat hari raya! Haha Lambat lagik



Btw kan, abang aku dah nak sambung blaja. Die blaja kat UUM sintok nanti. Jauhnyaa sedih aku sobsob


MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX