28 March, 2012

Wordless Wednesday #2-




Ni semua tinggal kenangan. Bye korang. After 5 years aku contact korang balik. Love ya  :'(

13 March, 2012

Pendedahan Yang Tak Berapa Nak Gempar

Ah well, aku tak pernah update blog pasal budak sorang neh. Siapa budak tuh? Dan kenapa aku tak pernah update pasai dia? Jeng Jejengg

Once upon a time, kah kah kah -.- K siyes Diba.

Ceritanya gini, pada tahun 2010, bertarikh kan tarikh yg aku tak hengat. Sepasang merpati berjoli telah berkahwin. Sebulan lepastu, Allah SWT telah mengurniakan mereka rezeki. Jeng jejeng! Si merpati Betina telah  mengandung.haha. 9 bulan 10 hari lepastu, yakni 30 ogos 2011- seorang lelaki sejati (hahaha) telah pun dilahirkan ke dunia yg fana ni. Lahir pada 30 ogos 2011 bersamaan 1 syawal 14__ err (==') Tak ingat.

Diberi nama Ahmad Al Mahdi Bin Mohd Noor Aiman (wewitt) dan kini dah membesar menjadi seorang bujang. Muka dia mirip mirip Nohara Shin Chan lak. hehek

Nah, tatap la muke die neh. Aku tepek bebanyak. Sape taknak tengok (Ado den kesah?) Hahak











Nampaknye anak buah aku macam mengikut jejak langkah aku. Kuat tido. hakhak 

Kbye. we love to fight and then get hurt.

Post Scrip-tum : Aku kena berhati hati update blog skang. Boipreng aku kengkadang bace. -.- Kalau boipreng dulu die tak penah kesah pon kan blog aku ni. lalalala 

07 March, 2012

Wordless Wednesday #1-


My Favorite pic.aha

I love him. And I wanna be with him forever. Anyway tahniah sayang.


MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX