01 February, 2012

MY BESTFRIEND- A Story


Hi. Cheer up gals.Semenjak dua menjak ni aku rajin update entri. Biasanya setahun sekali. haha. Mungkin bila tengok kawan2 SBP lain kecoh berblog membuatkan aku tercabar? Ehh? Aku nak challenge Wan Aidil dan Azam. Hehew. Ah gatal kau Dibachan, blogger laki je kau tengok.lol

Rasa macam diri ni sampah je kena buang dengan kawan baik sendiri.

Aih? Kenapa aku cakap macamtu? Tebiat? Haha takdelah. Lately banyak perkara yang terjadi dalam hidup aku.Kena tinggal boipreng tu satu hal, meraung dah. And then selang beberapa minggu kena tinggal dengan bestfren? Ah meraung lagi. Padahal time aku kena tinggal dengan boipreng aku tu, bestfren aku tu la orang pertama aku citer. Aku rasa dia mesti paham perasaan aku sedih kena tinggal.

Tapi tak sangka la, dia pun menyusul tinggalkan aku. Semua orang nak tinggalkan aku :( Dah takde sape nak kawan ngan kite dah. haa ok tebiat. --' Aku tahu la aku ni tak lawa, tak comel, tak pandai dan segala yang tak. Tapi... tapi... aku yakin aku seorang pendengar dan kawan yg baik.. Siyes sedih bile kawan baik aku sendiri block aku. Memang la aku ramaiiiiii sangat kawan2 lain, tapi tak sama weh tak sama. You can't be replaced.Take note.

Seriously, I miss the moment when we are laughing together, chatting and talking about stuff. Apa yang jadi kat tempat kerja kau, kat tempat kerja aku. Kau berdebat dengan siapa ke apa. Kita bercakap pasal novel2, movies, masa silam kau dan macam2 lagi. Kehilangan sangat la terasa. Mane taknya, before this hari2 dengar suara kau, kita buat super saver chat sampai 3-4 pagi. Gelak2, nangis2 sama sama.Dan sekarang ni aku kena buang. Hina sangat ke aku dimata dia? :(

Sekarang ni kerja aku online,makan,tidur,baca novel dan nangis. harharhar. Aku nak borak dengan siapa pasal novel yg aku baca ni? hmmm

Tadi mak aku masak sayur kacang buncis goreng, dan aku jadi sebak... sebab teringat kat dia :( haihh, dah melampau aku punya sedih ni.

K dah malas nak tulis panjang2.Kang kelenjar air mata ni rosak lagi. Let the time decided. Aku akan terus tunggu dia. Dan aku sedia bila2 nak jadi pendengar dia balik. :) Loveyou



Extra: Look yourself in the mirror first before criticizing others.

3 comments:

Azam Ahmad said...

kau ada sebot nama aku diba !! btw,,sdih kisah kau ni..aku ngah nangis ni~

Diba Chan said...

Mesti la sebut :D Kau kan kawan aku. hehehew

wan aidil anwar said...

hikhikhik. NAMA aku pun ada. hewhew ;D

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX