06 November, 2011

IN THE FUTURE

Int the future, I want to be :-

1#  A Japanese Language Translator : Aku nak keje kat Hisshouburaikken pastu translate semua anime dan filem2 famous dari jepun.  Aku nak translate gak sumer novel Tabitha Suzuma yang dalam bahasa jepun.

2# A Successful Fashion Designer and Taylor : Aha. Seyes aku suke giler tengok baju2, kain2, sluar2 dan memacam lagik. Aku suke giler menjahit. Dan aku terer menjahit (ok ni bukan puji diri sendiri, ni kenyataan. hehe.)  Aku suke tgk orang bergaya dengan baju2 lawa tp aku belum berminat lagi nak try sumer tu. Sebab ape? Sebab aku malas nak belit2 n pakai memacam kt badan aku. Rimas. Aku suke giler tengok baju2 rekaan Christian Dior, Armani, Hana Tajima,Chanel, Calvin Klein dan ramai lagi. Aha, jangan ko ingat Calvin Klein, chanel, ngan Dior tu ade perfume jew. Semua dorg ada.

3# A Book Store Owner : Okay, this one is for real. I really wanna have a gigantic bookstore. And it'll be called ' DNZ bookstore'  You all tengok la satu ari nanti :)

4# Dentist : Hah, yang ni no komen aa. Kang agak2 aku terambik dentistry, jadik la dentist. Kalau tak, jangan harap aa.

5# Biomedical engineer : Ni pon macam best. Ai, sume bende aku nak jadik susaa la idop. hehe



DIOR's


JIMMY CHOO's


CHANEL's

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX