02 August, 2011

TREND CONTEST.


Sekarang ni tengah hot contest montest kat blog ngan fesbuk. Dan skang ni trend contest kat blog, tapi kena like kat fesbuk . kejadah ? Susah la contest camni. Terus mencacatkan mood orang malas cam aku ni nak masuk contest =p huhuhu. Giler malas nak upload2 kat fb. Dah la intenet laju cam siput khinzir. Leceh betul la.

Please jangan la buat contest gitu laie. For my sake. kihkihkih.

(pulak dah orang nak buat contest demi aku. =p) jangan marah ea, ni pendapat jer. No offense. Tapi kalau nak marah or kecik ati gasak lu la. Tapi aku tetap kureng suka contest2 leceh ni. Pastu memasing paksa like page blog memasing. 

Kejadah aku update macam update status ni ?

(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX