28 August, 2011

KPOP dan JPOP


Maaf maaf maaf dan maaf untuk diri sendiri !
Giler nonsense. Dulu aku dok kutuk2 orang yang minat kpop ni.
Alih alih aku terminat plak.
 adess -.-'
Hari-hari aku layan kpop. Maka muka aku pun dah macam karipop.

But dont worry , aku takkan tepek gambar kpop kat blog aku. Aku bukan la peminat fanatik kpop ngan jpop , just rasa lagu2 dorg menceriakan suasana. Still. aku tak layan drama korea. Aku layan anime jer. And aku tak kenal pon penyanyi kpop . Ahaha, malu aku kalau 'dia' dapat tau aku dah layan kpop. -.-'


Abes la kpop takleh carik makan. Budak ni lagi comel =p

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX