30 August, 2011

RAYA




Selamat hari raya. Kepada semua yang aku kenal, bloggers, dan lelain. 



  (˘⌣˘)ε˘`)

28 August, 2011

KPOP dan JPOP


Maaf maaf maaf dan maaf untuk diri sendiri !
Giler nonsense. Dulu aku dok kutuk2 orang yang minat kpop ni.
Alih alih aku terminat plak.
 adess -.-'
Hari-hari aku layan kpop. Maka muka aku pun dah macam karipop.

But dont worry , aku takkan tepek gambar kpop kat blog aku. Aku bukan la peminat fanatik kpop ngan jpop , just rasa lagu2 dorg menceriakan suasana. Still. aku tak layan drama korea. Aku layan anime jer. And aku tak kenal pon penyanyi kpop . Ahaha, malu aku kalau 'dia' dapat tau aku dah layan kpop. -.-'


Abes la kpop takleh carik makan. Budak ni lagi comel =p

02 August, 2011

TREND CONTEST.


Sekarang ni tengah hot contest montest kat blog ngan fesbuk. Dan skang ni trend contest kat blog, tapi kena like kat fesbuk . kejadah ? Susah la contest camni. Terus mencacatkan mood orang malas cam aku ni nak masuk contest =p huhuhu. Giler malas nak upload2 kat fb. Dah la intenet laju cam siput khinzir. Leceh betul la.

Please jangan la buat contest gitu laie. For my sake. kihkihkih.

(pulak dah orang nak buat contest demi aku. =p) jangan marah ea, ni pendapat jer. No offense. Tapi kalau nak marah or kecik ati gasak lu la. Tapi aku tetap kureng suka contest2 leceh ni. Pastu memasing paksa like page blog memasing. 

Kejadah aku update macam update status ni ?

(˘⌣˘)ε˘`)

01 August, 2011

NajwaLatif. Cik Epal dan Heidi Shafiq.

Aku suka la mereka mereka yang tertera di atas. Cute, gojes, dan hensem. Pastu tak berlagak, tak sombong. NajwaLatif ngan Cik Epal tu selalu balas tweet orang termasuk la tweet aku. Aku harap dorang akan terus melayan peminat , jangan jadi sombong . =) Terbaik la dorang.

Heidi Shafiq plak. aku ikuti semua entri2 dia sebab dia lukis sangat la TOP. Smart nak mampos. Mampos dah aku tengok. Memandangkan si HS ni blaja kat UTEM dan aku blaja kat SBPI Selandar. Pernah la ternampak HS kat Melaka. Tapi takkan nak tegur ye tak? Dia bukan kenal aku pun .   -.-


Tadi Hamzah Ian like status fesbuk aku. ufufufu, eksaited nyahh =p

SILA LA KLIK SINI ATAUPUN SINI.

(˘⌣˘)ε˘`)

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX