02 May, 2011

PELIK TAPI BENAR.

ni entri takdak gamba. Takpayah cecari. =p

HYE SEMUA.ASSALAMUALAIKUM.
Kalau boleh semua nak caps lock. Aku tak tau la pehal setiap kali nak balik asrama, aku akan kembalik ke zaman aku darjah satu dulu. Zaman bukan asrama. Zaman brekpes kat rumah yer maklumlah skang brekpes kat dewan makan asrama yang terlalu-best ye makanan nye.

Dulu2, setiap kali nak pergi skolah (darjah 1). Mesti pegi berak dulu. Tak berak kencing. Sebab takut gi skolah. Padahal bukan ade ape pun yang nak ditakutkan. Aku rase boleh la namakan sindrom ni ' sindrom malas ke sekolah' biasanya dihidapi oleh pelajar2 peperiksaan macam aku ni.

And now, aku tetibe sakit perut bile ayah aku cakap  nak gerak gi Melaka pukul 12.30 nanti. Kenape aku sakit perut ? Aku pergi Melaka bukannya nak pergi Mydin besar tu atau pergi Jaya Jusco AEON . Aku kena balik asrama. And I was like hahh (??)  Terus sakit perut cecirit semua. Macam zaman sekolah rendah. Aiseh, taktau la sindrom ni sebab nak exam pada esok hari atau takmau balik sekolah.

Tapi, rasanya setiap kali nak balik asrama memang sakit perut. Pergh sentappp....
Bye Rumah. Bye BLOG.

1 comment:

hans said...

darah gemuruh barangkali

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX