30 April, 2011

The Best Birthday Wish.

oh, hye semua ~ Dah lama aku tak merepek di blog. Biasalah kan, orang nak exam mesti ah bajet busy =p
Birthday aku dah 2 hari berlalu. Macam macam jenis wish ader. Yang sweet ada, yang sengal ada. Yang unik and memacam lagi ah. Terharu aku =3

Birthday aku time exam. So aku pikir tak ramai yang ingat. Lepas habis paper sejarah, aku nak pergi tandas. Kenalah jalan melalui koridor kan kan ? Aku pun merentas satu kelas ni. Tetibe ada org jerit nama aku pastu wish Happy Birthday. Pastu reramai nyanyi satu kelas. Memang pergh ahh, aku dah blushing =p ehee.

Ni aku nak kasi tayang sket wish2 dorang.Aku tunjuk yang aku suka jer. Yang biasa biasa tu  malas ah. heehee

-dak kcik (NorAdibah Chan) , epy bday k..
cpt2 besa.. - From abg besar.  (pergh ni memang suka cari pasal. Cakap aku kecik dan pendek.every year wish yg sama. -.- )
 
-happy b'day!!!! >.< - From MR.AA.(aku sangat eksaited yer. sebab aku penah ter-crush dengan dia. hekhek.)

-Birthday :) nnt anis beli hadiah okayyy :D - From Anis Adila Fahmy amboi panjangnya nama. (hah, yang kompem aa suka. orang nak bagik hadiah kann) 
 
-acik jd org last nak wish besday tau.......nak nyanyi ni...baca tau....happy besday to you....3x....momo chan.....happy besday to you........dapat hadiah apa dari mak ngan ayh.?? -From Pakcik.  (huhuhu jer yang mampu aku katakan. )
 
-wawiii,sumpah tadi aku nak wish ko besday tapi bila depan kau je aku lupaaa. time exam tiap kali tulis tarikh je ingat nak wish. HAPPY BIRTHDAY . MOGA KAWIN NGAN *****. TENKYU JADI KAWAN AKU SELAMA INI ATAU DLM ERTI KATA LAIN thanks for being a good friend :D  - From besfren aku.Rehan sayang =)(aku terharuuuuuuu )
 
-diba gemok!!HAPPY BIRHTDAY CUTE GORGEOUS BEAUTIFUL GIRL!!!sory sgt2 cbb aq xwish kaw smalam...huhuh..bwu blik dari hostel hari ni..:(...mase otw ayh aq amek kt skula,my daddy said"kak,smalam kwn kaw tepon..syera yg angkat..."... n iaq cm blur skejap..bwu egt smlm bufday kaw..teeheeeeh..ko pon taw kn aq suke xegt trikh...sumpah aq xtipu aq mmg da egt da bufday kaw awal bulan april arituh...papepon..HEPI BUFDAY OKAY!!MUAHHH!!~~  - From Samiyah my fren. (aku taktau aa dia buat karangan atau wish aku. =p)
 
-ops lupa lak nak wish birthday ko..hhhuhuhu sorry..hapy birthday...=p  -From Ade Putra my good good fren. (aku paling suka yg ni ! huhuhuhu. ada oppss oppsss lagik. )
 
- HAPPY BIRTHDAY DIBA. ILY SO MUCH !! -From ????  ( erk.. yang ni aku musykil. wish bday or nak usha aku? kuikuikui )
 
 Ni wish2 yang aku suka kat facebook aku. er... .( tetibe mati kutu ) ok bye !
 

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX