13 March, 2011

SAYA PELAJAR TINGKATAN 5

Salam semua =)
Ini segmen khas dari BPM. BPM= Blog Pilihan Malaysia ye kawan kawan

Aku bersekolah dekat Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Selandar,Melaka. Ye, aku sekolah kat Melaka tapi aku tinggal di Johor. Hahh, pelik ? Apa  nak peliknya, asrama..

ni gambar sekolah aku. i'm proud to be SISME ! =) saya sayang sekolah saya!


ni gambar dengan rakan sekelas =) Aku yang paling hujung dari kanan pakai baju hijau 
.Bukan yang angkat ketiak ok . 

Aku minat subjek matematik moden, matematik tambahan dan biology. 
Cikgu yang mengajar : Modern maths - cikgu Azrin
                                  Add maths - cikgu Am
                                  Biology- cikgu Hafizah

Aku suka subjek subjek tu sebab cikgu yang mengajarnya ceria dan funny. Takkan membuatkan aku bosan. 
Oh ya, BPM cakap entri segmen ni kena buat dalam bahasa baku. Aku takde hal lah, sebab aku tulis entri ni kat blog pun memang bahasa baku selama ni =p heehee. Saya tak suka bahasa rempitzz yang seperti ini :

aQue tOuLis suKEw2 jeW.

Maaf, aku bukan seperti itu.


Kenangan menarik masa sekolah banyak sangat. Tak terkira. Tapi apa yang aku suka waktu masuk semua aktiviti yang SBP anjurkan seperti HKSBP,PERFECT SCORE dan lain lain. Aku masuk HKSBP HOKI dan 
english drama. English drama menang BEST SCRIPT tau. Jangan main main =p. Tahun ni aku masuk lagi. Jadik hang jebat. heehehee

ok, tu je. bye! 

p/s: Aku start berblogging dari form 2. Saja saja suka suka =p  


(˘⌣˘)ε˘`)

7 comments:

aZie said...

suke pic yg angkat ketiak.. hahaha

Diba Chan said...

hahaha :) suka jugak. hee

Dda Ly said...

seronok jadi budak sekola..rindu nye!

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥

pRiNCe said...

prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...

shiqin said...

hai..menyinggah sni dan follow.
tanx sudi singgah blog shqn.
;)

twinkle twinkle said...

oh intersel,,mesti kenal raihan nordin kan ;D

f_aRa_aINa989 said...

owh, br form 5 ea?

kalau camtu goodluck tuk spm nnt ye..
:)

Apabila Isteri GEMUK selepas kahwin

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX