11 March, 2011

CEH , ADA ORANG TAK KENAL AKU RUPANYA



Ceh =p  Salam semua.

Ceh lagi sekali. Tajuk aku punyalah tak boleh blah. Kalau kengkawan aku bacer buat malu je =p hahahh. Aku tulis tajuk cenggini sebab ada orang tak kenal aku. 

Citernya camni.. aku kan sekolah lagi kan. Masih kanak kanak ribena, 17tahun. Aku sekolah kat Melaka la kan, SBPI Selandar. Sekolah aku tu memang student dia ada had. Lebih kurang 500-600 je setahun. Tak sampai ribu riban ponnn.

Lepas tu, kawan aku citer. Namanya terpaksa dirahsiakan. Sebab kang orang tersebut baca kantoilah
 kan ? =p  Orang tersebut tu orang yang tak kenal aku tu laaaaaaa. Ada ke patut, dah 4 tahun sekolah tempat yang sama dengan aku, dia boleh tanya aku ni siapa dekat sorang kawan aku yang lain. CEH sekali lagi.

Kalau student sekolah aku tu sampai 5000 tak pelik ahh kan tak kenal aku. Ni 500 lebih je brader. Ape crite ni ? =p Memang nak kena hentak kepala budak tuh. =p hahaha.

Apsal ah dia tak kenal aku ? Low profile sangat ke aku nih? Humble sangat ke? Kah kah kah kah =p Bajet giler ayat. ok bye !


P/s : Aku burung dan dia cacing =) ohh Terui 


(˘⌣˘)ε˘`)

2 comments:

MiZi said...

arr!! saya pun x kenal gak.. hahahaha

http://www.contengcorner.com/2011/03/tsunami-di-jepun.html

Diba Chan said...

ERR.. tu lain cerita. hahaa

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX