20 March, 2011

BERITA YANG PALING TAK BEST SEKALI

(Pelukis NARUTO dan ONE PIECE hilang dalam bencana tsunami ? oh no!)

oh my love !



Salam semua. Aku rasa tak best, sangat sangat tak best bila dapat tau berita yang sedih ni. Aku ni peminat manga. Hang cakap la manga apa, insyaallah semua aku tau. Cuma tak semua aku baca. Dah kata hobi baca komik mesti ah ader komik feveret kan ? Aku suka NARUTO,BLEACH,HITMAN REBORN,FULLMETAL ALCHEMIST dan banyak lagik. Yang paling suka yang 5 tu ah. Eh, FAIRY TAIL pun aku suka gak.SOUL EATER pon. Eshh, banyak sangat aku suka. 

Baru2 ni, lepas dah ader berita tsunami kat jepun, aku rase sedih gak aa sebab banyak pakwe2 hensem aku kat sana.Entah ape kabar Ikuta Toma ngan Kazuki Kato ek? Kanon Wakeshima pun entah apa laa nasib dorang. Tapi yang penting, kawan aku Shotaro Hattori masih selamat sebab dia baru contact aku kat fesbuk.=)  (eh, betul bhai aku ader kawan orang jepun.) Aku kenal dia time program bahasa jepun kat mana tah aku dah lupaa. Dia penah datang Malaysia, beberapakali.

Eh, back to the topic. Weh sumpah laa aku sedih sebab dengar dengar ura-ura pelukis/mangaka naruto ngan one piece dah hilang dihanyutkan ombak tsunami. Demm ah ! Aku nak naruto ! Nak naruto ! Cter tu panjang lagi, kalau Mashashi Kishimoto mati saper nak sambung ? Takkan nak suruh pelukis Bleach si Kubo Tite tu sambung lukis plak ? Kang ade naruto jadik hensem macam Ichigo plak, hihihi =p

Haish. Apesal la pelukis Naruto yang hilang ?Kenapa bukan pelukis pelukis lain yang tak pemes? Pelukis one piece nak hilang takpe aa aku tak kesah. Sebab aku tak minat cter tuh. 

Macammana ni weh ? Aku punya laa mengikuti cerita naruto daripada dia baru release tahun 1999 sampai la sekarang. ok tipu, cerita tu release kat malaysia tahun 2005 kalau tak silap aku. Aku suka giler weh citer naruto.Anime, manga,filem game semua yang berkaitan Naruto aku layan. Tapi.... kenapa macam ni kesudahannya ???????


Aku harap berita ni dusta semata. Tapi keluar kat CNN, takkan tipu plak ? Haish konpius aku. hmmm. 
Sedihnya  =( 


SOB-ing ! =(

6 comments:

akri zary said...

ye...aku minat one piece do...

Diba Chan said...

tu la pasal. sedih bhai :(

sam_miya said...

diba..aq rse berite tuh xbetol lah...law dye mati spe nk smbung deyh naruto??-.-*

Diba chan said...

Macam sinchan, kan pelukis die dah mati.

sekarang naruto maybe dah siap lukis sampai epsd 600++ maybe. tp yang penting belum habis. jadi bersama lah mendoakan keselamatan masashi kishimoto.

Paako said...

OMG aku hrap Hitman Reborn still ade :L OMG ?! SAPE NK SAMBONG KALAU BETOL2 DIORANG HILANG , takde sape dpt gantikan diorang TERBAEEK LA :L

Diba Chan said...

aku minat hitman gak !!! hhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuu :(

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX