02 February, 2011

Kesian Mereka Yang Aku Tak Sedar Akan Kehadiran Mereka


Eh, ape la tajuk macam k***ng. =p kuikuikui. Nak buat macam mana dah tu yang terlintas. Sebenarnya aku nak cakap pasal mereka yang aku tak sedar akan kehadirannya. Sekali lagi ayat putaq belit. Paham tak ? Tak paham gasak ahh . 

Ekceli , baru baru ni. Ada la 3-4 orang add aku kat fesbuk lepas tu tegur2 aku. Cakap lame tak dengar cerita la itu la ini la. Tu boleh blah lagi. Sebab dorang kengkawan lama aku. Tapi ada satu ni tak boleh blah. Dia add aku pastu tegur2 macam la yang kitorang ni dah kenal lama. Aku pun pelik ahh. Pehal plak mamat ni kan. Gaya macam dah kenal lama. Pastu aku tengok la profile dia.Info dia gambar ape semua. Tak kenal pun. Jadi aku hambik keputusan nak tanya la mamat tu. Kenal ke aku ni ?

Dia jawab 
"Mesti lah kenal !"

Eh, wadahel. Aku betul2 tak kenal. Pastu tengok la info dia lagi. Rupanya budak sekolah aku.. Dia senior aku. Time aku kecik2 dulu. Form 1, dia form 4 ke form 5 ntah. Dia cakap since aku form 1 dia dah kenal. Sampai skang dia pun dah abis skola dan dah nak abis study. Ohh, kesian siak dia, aku gila lupa siapa dia.
(sebenarnya langsung tak ingat) 

Maaf la hencek senior. Aku lupa kau. Takde dalam kotak memori plak. ehee =p  

Sesaja : Agaknya dulu dia just stalk aku dari jauh kot ? Tu aku tak prasan. Ahaha gila bajet siak aku =p   ehee. 


Saje selit gambar yang aku hambik time banjir aritu =p

(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX