26 February, 2011

5 Blog yang aku wajib bukak


Salam sumer. Aku bukan blogger pemes, dan aku kompemlah takkan jadik macam Fatin Liyana,Cik Epal Irine Nadia, Kak Intan dan lelain. Tapi, aku suke sangat baca blog dorang. Asal balik rumah je, blog dorang yang aku terjah dulu. ahha! Siapakah mereka yang bertuah tu ?  =p

1. sis Intan Nurul Fateha.


Credit : Kak Intan

Kak Intan ni kawan kakak aku. Since kakak aku kenalkan blog dia kat aku, terus jadik silent reader. Awal awal lagi den dah folo. Walaupun cerita dia merepek, aku tetap bace. Dah  feveret kan ? Kak Intan suka minum Cool Blog. Aritu ada orang belanja aku cool blog =p. Ok tipu, aku yang mintak belanja,padahal besday dia. Hahaha :P 

2. Fatin Liyana.


credit: Fatin Liyana

hah, yang ni plak, kompem2 la korang kenal kan______.  Aku selalu baca blog dia sebab dia ex-sekolah aku. So, kira berbangga la kan ni :P hehehh. Tapi dia jarang update laaa



3. Brader Hiro.

credit: Hiro

hohh,ni aku suka giler baca sebab ayat dia sempoi. Dan banyak memberi keinsafan secara haluss gituu. Banyak gak orang komen yang ngutuk2 kat blog dia. Tapi brader ni chill je ok.Tabik spring !

4. Cik EpaL.


credit: Cik EpaL

Ni toksah cakap aa. Aku suka giler tengok dia gi jalan2 makan2 dan macam2 lagik.Aku paling suka kalau tengok gambar dia makan kat CHILI'S. hehehh

5. Blog Junior aku.

haha, :P
Siapa ? heh, ado laaaa. CLICK HERE.

That's all for today,kite jumpa lagi dalam segmen seterusnyaaaaaaaaa. Bye !
(˘⌣˘)ε˘`)

4 comments:

NuR 'aQiLaH said...

wahh suma pemes belako ;p

Cik Kyla said...

haha.. blog femes.. msti kena bkak en :D

Ain Zulaikha said...

semua famous :)

Diba chan said...

mesti mesti :) hahaa

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX