08 January, 2011

ZENITH 4



Okay, hari nak buat book review lagik. From gempakstarz jugak. ehehehee. Buku ni dah sebulan lebih release.Dari bulan 11 tahun 2010.

ZENITH 4
Penulis dia ZINT. Hang tau tak ZINT tu saper ? Taktau  ? Nak kena pelempang neh. =p heeheee.
Kalau taktau google la sendiri ea. ZINT ni pelukis komik malaysia yang boleh tahan la hebat die.
Banyak gak komik die yang best2. Bagi aku semua best!

Antara komik2 ZINT.

-ELI  best
-HERO
-BODYGUARD.COM  best
-UNDERAGE
-UNDER 18  best
-UNDER 18 no fear  best
-UNDER 18 fear no more  best
-UNDER 18 fearless  best 
-SI PENJUAL AISKRIM  the best
-CHEAP SHOT  best
-K.O. KING  the best
-K.O. KING conquest  the best
-2 DUDES  best
-2 DUDES for life  best
-GO GO CHACHA STREET
-RAPSODI 14

dan banyak lagik. Atas tu sumer yang aku dah bace. Major komik si ZINT ni berkenaan remaja. Action comic.Best ouhh. Feeling bile bace komik2 beliaww. Cter ZENITH 4 tu cerita campur2.. best jugak.. klaka+lucu+sengal.. =O hohohoho...

P/s : Boleh didapati di kedai2 berhampiran. Spt MPH, POPULAR, TAI KUANG, KINOKUNIYA.
Juga dijual di SEVEN ELEVEN. =O (kalau dah malas sgt beli jela on9,abis cita.)

For previous review click here
(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX