22 January, 2011

PUTIH MELEPAK NAK KENA SEPAK




Lately , aku layan satu anime dan manga ni. ( bukan tiap2 hari ke aku baca ? =p). Tajuk dia VAMPIRE KNIGHT.
Best la jugak layan anime ni. Ala2 Twilight Saga githuu.. tapi anime ni takde senset2 ea.. =p dieorang vampire baik, tak gatayy =p hukhuk.

Lagu2 opening dia best gak. Tapi aku lagi suka lagu ending die. Pompuan nyanyi. Yang superbnya, pompuan ni nyanyi sambil main alat muzik. Kalau gitar tu, that soooo last year ok. Dia tak gune gitar, dia gune alat ni haa....


Apa nama alat muzik ni ek ? Aku tak tau ler 


Tembamnye*


Name die KANON WAKESHIMA. Dia ni gothic lolita. Gothic ? 
Lantak die ah, aku minat lagu dye je.. Lagu die tak gothic, jiwang okay ! =p hahaha.

Putih melepak kan dia ? pewittss


Tengok si Kanon ni teringat plak aku time musim gothic dulu2.. budak2 dok ikut2 pesen gothic. 
Ngepek je . kahkahkah. =p 



Selingan : Aku kenal payung merah tu. Dia beli kat kedai dua hengget . Kat Kyoto, dekat2 ngan kedai ramen.



(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX