04 January, 2011

KARTUN FEVERET.

Tetiba aku teringat zaman kecik2 dulu.Selalu tengok kartun,(act,sampai skang pun aku tengok kartun.bwahaha!)
Tapi kartun sekarang lain dengan kartun dulu2. Dulu ade katon teletabis.Aku suke giler tengok katon ni haa.. Teletabis or teletubies eja dia, ntah aku dah lupe. Pastu ade gak katon Telor... bulat2. Citer tu pasal kehidupan telor, comel jek.. tapi aku dah lupa ape tajuk katon tuh.

lagi satu, ade katon malaysia, Ngat dan Taboh. Cam sengal je katon tu, tp aku tengok jugak,sebab dah suke
kan ? Papehal yang paling feveret citer teletabis ler.



yang ungu tu sulung,hijau tu angah,kuning tu achik and merah tu busu.. wakakakk =p

yang ungu and hijau tuh aku tak sure nama dia ape.Tapi yang kuning tu Lala 
dan yang merah tu Poo.

Sebab ape aku ingat ? sebab teletabis neh ade empat beradik.Sama macam adik bradik aku. Aku yang kuning dan adek aku yang merah.=p hihihihi.

Ohh, baru aku ingat skang. Nama katon neh bukan teletabis o teletubies. 
Ejaan sebenar dia teletabis teletubies teletubbies. nyiahaha !




(˘⌣˘)ε˘`)

2 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

pemenang akan diumumkan lepas jam 12 mlm ni..harap maklum..

sejuk said...

kite poo..
=)

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX