07 December, 2010

:: POSTER EDIT CONTEST ::


Jeng Jengg !

Aku join lagi contest ~ tapi ni contest lain plaks.

Ni banner untuk contest beliaw.Sila klik gamba ! Tak klik aku tampa =p agagaga



okay , sekarang tibe lah masa , kita layan muvi baru~ zasssssss 


okayyy~ ni poster tambahan. Harap2 boleh menang ye. eheee =p

Poster ni dapat idea dari game Mafia Wars dan Manga Hitman Reborn. I loikee !

UCHIHA HULK 

kuikui~ okay , ape yang korang perasan kat poster neh ? Perasan takk ? Tak ? meh aku kasi tau =p

1. Poster ni bertajuk UCHIHA HULK. 
Tau tak HULK tu ape ? UCHIHA tau tak ?
Kalau tau bagus, tak tau meh aku kasi tau. =p kihkihkiih
HULK tu kalau u all tak tau memang nak kena lempang lah kan..HAHA.UCHIHA tu pulak nama puak dalam citer NARUTO. Ala, yang ade kuasa genjutsu gituu..wakaka. Mata si HULK ni dah tikurkan dengan mata UCHIHA. Amacam ? okeh tak ? =p kuikui.

okay , gua mau tag 3 ekors eh eh , 3 orang kawan blog yang dikenali =p wehu ! Kena masuk tau ! sebab beta dah masuk.hukhukhuk =p

3 orang tu adalah =  1. MATHAW
                               2. SANY 
                               3. DHIYA AIDA

lalala~ aku nak join contest lain la pulakkkk lepas neh. wewuwewuwewu ~

choow chin chau. 
p/s : andai serai berbunga di manakah letak bunganya ?


5 comments:

~hAKim ZaiLAn~ said...

kalo ade yg lain bole la letak ea..
yg ni markah kurg sket sbb xbape ikut syarat..hehhe,tp jgn risau,ttap diterima..maseh!!

hafidzah hafidz said...

waaa, macam best jek..nak join la macam nie..btw, gud luck hee cik comel =)

Diba Chan said...

thx kak~ huhu

yanshumill said...

hulk ade mate sharingan ? hahah .kretif2 ..

~hAKim ZaiLAn~ said...

http://kimzai92.blogspot.com/2011/01/contest-ditutup-dengan-rasminya-sticky.html

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX