18 December, 2010

KISAH IKAN JANTAN

Citer ni dah lama dah. Tapi aku baru nak story,sebab lately ni malas benar nak menaip. =p kihkihkih. Nak jadikkan citer, sebelum aku berambus gi Terengganu,dari rumah lagi dah bincang2 pasal ape nak buat,nak pergi mane and blablabla. Masuk part mandi pantai, ok salah,MANDI LAUT. Pantai takbleh buat mandi,laut baru boleh. =p kihkihkih.

Ok,bile masuk je part mandi pantai, abang aku pon menyuarakan hasrat hai dia nak beli short. Pastu aku pun cakap la ngan mak aku, " Nak seluar pendek gakk..." (saje gurau2) Pastu dengan nada mara, abang aku cakap,
"Mane boleh!"

Aku menjawab lagik, "mandi laut kan kaki dalam air, so kalau pakai short takpe laa..takde orang nampak.." (masih dalam mood gurau). Then abang aku jawab.

"Abes kalau ade ikan jantan macammane ? Nanti dia nampak kaki ko..."


=,=" erk.....


(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX