31 December, 2010

JANGAN BERJOLI-JOLA

Ini entri terakhir untuk tahun Dua Ribu Sepuluh. Entri ke 3057. Apasal banyak sangat ? eh, mestilah. Aku updated blog macam updated status kat friendster fesbuk. keh keh keh =p  ohh, selamat tinggal Dua ribu sepuluh.Selamat malam sayang. Aku dah taknak hengat dah lagi semua kenangan di 2010. Hentak kepala kat dinding jap. *hilang ingatan dah* =p kui kui kui.

Aku ternampak komen2 dan status kat fesbuk 3jam yang lepas.

Si polan A : Kau pergi selebret new year kat mana Limah ?

Si polan B :  Maybe selebret kat ______ kot. Kau ?

Si polan C : em , aku rasa nak buat bunga api belakang rumah je lah  




Ok, yang aku condongkan tu tipu.Imaginasi aku. =p

Takpayah la nak sambut2 new year neh. Bhaya nyahh .... Terutama perempuan. New year neg banyak kes2 rogol. Bhaya bhaya~ So, jangan lah dedahkan diri kau dengan misteri bahaya.

Mat mat segala mat kat luar nun, suka amik kesempatan di malam2 raya tahun baru neh. Mat apa ? Mat rempitzz,Man ganja, Pak Mat dan Mat Despatch. heh heh. =p


MORAL OF ENTRY: Jangan biarkan hidup anda diselubungi MISTERI........

Agak2 boleh tak aku jadik pengacara misteri nusantara edisi ke 100 ? =p lalalalala~

Ohh, selamat tahun baru buat besties aku. AIFA, ADI PUTRA (jiran baru selepas Raja Lingham pindah last year =p), dan lain2. Rasa kau tu besfren aku, entri ni untuk kau. =p



2010-----------------(˘⌣˘)ε˘`)---------------->2011

2 comments:

Berto said...

fuyo adiputra, berjiran dgn artis tuu

Diba Chan said...

Betul lah nama dia adi putra. ye tak tipu =)

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX