06 December, 2010

CONTEST WATS THE BEAR NAME ? ? ?

Wewitt.. Aku dah habis exam ! ! Free yeahh =) 

Sampai je rumah , terus onlain, jalan punya jalan.Tetiba terjumpa blog cik Dhiya. Kebetulan dia ada buat contest. Aku pun join... CONTEST WATS THE BEAR NAME ???

Sila klik gamba.


Terma dan Syarat

Jadi follower = DONE

Buat entri = DONE

Bagi nama untuk teddy bear tu = DONE

Link entri dan letak banner dekat sidebar = DONE 
*wuihh , banyak giler ni link.sebab aku memang suke mengelink =p hahah

Tag 3 orang kawan = jeng jengggggg  DONE


tadaa....jeng jejenggg. Nama yang saya nak suggestkan -------------------------> MIKAN CHAN

teeheehee....... kenapa saya suka nama tu ? Sebab maksud dia Buah Limau Manis. Saya student bahasa jepun dan addict dengan jepun jepun bagai neh.. 

Teddy bear saya namanye TERUI. Lembut dan sodappp dipeluk.ehee..
So, korang yang dah terbaca entri ni boleh la join join contest cik Dhiya ni kat SINI.

So, tiga orang yang aku tag adelahhhhh 
------------------->Nurin 
------------------->Wawa
------------------->Nanie

Dah inform kat dorg dahh.. eheee =)

Last but not least. SAYA SAYANG TEDDY BEAR SAYA dan saya sayang teddy bear CIK DHIYA juga ... kihkihkih. 

P/s : ni kali ke 3 aku masukcontest namakan teddy bear. sebab aku memang ngengade nak namakan teddy bear orangg. Terui kun , ILYSM !! >.<





1 comment:

Pain Sama said...

http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/aku-pon-wat-contest-gak.html



http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/12/my-header-contest.html

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX