24 December, 2010

APA NAK JADIK ?






Apa nak jadi... apa nak jadi... sampai sekarang tak kahwin lagik.

OK, Entri ni takde kena mengena dengan KAHWIN ye. Sila jangan salah paham. =p kuikuikui. Aku tetiba terpikir pasal blogger2 skang neh. Ramai yang tulis post2 berkenaan pendapat/nasihat/pandangan dorang.

Lelaki tulis pasal pompuan dan pompuan tulus pasal laki laki.

Ekceli, aku ade terbaca satu entri ni, sorang blogger laki laki menulis post berkenaan pompuan yang bergamba tayang body,muncung2 sumer. Dia bagi nasihat.. kita yang membaca ni sepatutnya ambil n terima nasihat tu.. kendian cube la berubah. Kalau agak2 takbleh terima nasihat orang lain, hang boleh la memBlah kan diri yek. Takpayah la nak lawan, nak tegakkan hak2 pompuan plaks. Kalau kau rase kau betul dah senyap jek. Allah tu MAHA MENGETAHUI. Takpayah nak gadoh2 ngan lelaki tu, chill sudehh. 

Ni tak, siap buat entri lain kutuk plak lelaki tadi. Cakap laki loser la ape la.. Pompuan lagi pandai dari laki la ape la.ALLAH cipta sumer samaa. Sama pandai, cukup sama rata. Yang bezanya cuma usaha korang untuk jadik lebih pandai. Ada ke orang lahir2 teros pandai buat addmath ? ehee =p kuikuikui.

So pasni aku harap.. blogger2 sumer bole la terima teguran or nasihat dari lainan jantina.Toksah ler gadoh2, bikin wa sakit mata aje. =p 

Jangan kutuk2 sesama kaum or lain kaum. Sebab pompuan nak kawen ngan laki gak kan ? N laki pon nak kawen ngan pompuan gak kan ? =p agagagaga.. (kalau homo tu aku taktau lah kan ? =p ehee)

Agak2 taknak entri korang di carik pasal oleh orang yang takbleh trima nasihat tuh, toksah la tulis entri2 macam tu lagik. Tulis ler tentang kucing ke hamster ke. Tak pun tentang kambing belaan Mak Limah. Kompem takde orang tak puas hati wa cakap lu =p

ok bai. Assalamualaikum.

p/s: pergaduhan tersebut aku jumpa kat belog orang lain yek.Bukan belog aku. Tak kuasa i nak gadoh2 neh. agagaga. 

Pasni belog aku plak orang tu serang.Larikkkkkkkkkkkkkkkk 



(˘⌣˘)ε˘`)

5 comments:

intanurulfateha said...

uit, sape gado ngan sape? (kepoh tul kan? hahaha)

Diba chan said...

adolah orang tuuu. ahahaha :)

ahmad endo said...

tak pa ko tak cita pasal kawen pun aku doakan ko kawen cepat2...hehehe

Diba Chan said...

oit , tak cukop umoooooooo. =p
ehee

De Mois said...

Haha..aku nampaknya mengikuti perkembangan cerita ni dari org yg 1st post entry sampailah ke org yg balas ngn entry baru. Sekarang jumpa 1 lagi blog. Wahh..xpenah lagi terjadi dalam sejarah mengaitkan 3 blog dalam 1 isu. I like..hehe

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX