20 December, 2010

ANAK KUCING KETUA PELAJAR.




Assalamualaikum.
Hye kawan-kawan. =p  Hari ni aku nak buat book review. Gua ni suke bace buku, ulat buku gituu. =p wakakakakk. ( penipu besaaa =p)  

Buku kali ni keluaran gempakstarz. Tau tak gempakstarz tu ape? Taktau memang nak kena pelempang =p wakakakk. Yang tau tu bagus. Teruskan support industri Malaysia yeahh~

ANAK KUCING KETUA PELAJAR.

Ni la buku dia. Penulis Kazuko Furumiya.Buku ni dari Jepun tapi dah ditranslate.

Ekceli buku ni takde la latest sangat sebab dah sebulan dah release. Tapi aku brani jamin crite neh memanggg best ! Top ! Pasal sorang lelaki yang tegas,kasar,garang dan yang sewaktu dengannya,terpaksa menjaga kucing. Part yang best tu bukan pasal laki tu ensem ke ape, tp sebab kucing tu comeeeeeeeelllll sesangat. 
wewitt. =O

Kepada peminat komik CHENTA tuh, takyah la beli komik neh.Sebab ni takde kena mengena ngan CHENTA ponn.

Ok folks, selamat membeli dan membaca !  =O

p/s: dijual di kedai2 buku berhampiran spt MPH,POPULAR,MEKDI, dan TAI KUANG
Juga terdapat di SEVEN ELEVEN. Tidak dijual di kedai Bee Loon okeh.


(˘⌣˘)ε˘`)

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX