24 December, 2010

AKU MAHU TOPUP FREE !


Assalamualaikum. =) 


 
Klik gamba untuk keterangan lanjut~

Terma dan Syarat Penyertaan.

 + Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu .. 
- Page dah like, blog pun dah lama i jadik follower. kihkihkih. Tak caya sila check okeh. =p 

 + Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
- Dah buat la ni~

 + Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut 
- Done. Siap letak kat side bar lagi tahuu. =p

 + Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini.
- Done jugak.

 + Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
- Ayu
 + Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera 
-oke baiklah.

Untuk pengtahuan sumer. (macam la ada orang nak tau =p) starting from 2 januari 2011, sumer entri dari blog aku ni adalah entri auto publish. Sebab aku tak dapek nak onlain for 1/2 month.

p/s : Contest montest di atas dianjurkan oleh Hencek HumbleModest yek.

Assalamualaikum dan bababababababai (!)



(˘⌣˘)ε˘`)

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX