10 November, 2010

Telinga ohh Telinga

Salam , hye folks.

Tadi , time aku tengah busy busy buat kerja, taip menaip. Tiba tiba aku terdengar ada orang sebut nama aku.
Bila aku toleh , rupanya orang tu jauh sangat dari aku. Kira-kira 30 meter jauhnya.

Haaa.. pelik, aku boleh dengar ye dari jarak sejauh tu ?
Ni bukan kali pertama berlaku. Selalu jugak aku terdengar orang sebut sebut nama aku tapi orang tu jauh. Aku tak tau la orang tu mengumpat or else,
Lantaklah, bukan masalah aku.

Tapi , boleh tak aku nak cakap kat sini yang aku mempunyai deria pendengaran yang hebat! (>____
*walaupun mata aku rabun teruk, wakakaka.
Alhamdulillah.

(huhuu, tapi tak best la pulak kalau terdengar orang mengumpat kita kan kan ?)


 

8 comments:

tqaAwesome said...

hua hua hua.
bagos telinga ko ek.
rahsia?

Diba Chan said...

rajin2 kan bace al quran. wehu!

tqaAwesome said...

uh? urm ^___^

Diba Chan said...

poyo je lebeh aku ni. kui3

tqaAwesome said...

haha poyo ye??
>_<

agak ler. kah3 kidding~

Diba Chan said...

joking2 lalalala~

amir07_johor said...

tak leh kutuk la cam ni..hahah

Diba Chan said...

hahaha~ betul2. tak bleh kutuk.kui3

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX