03 November, 2010

KISAH VENDING MACHINE



Hi Folks.
Kat sekolah aku kan, ada satu vending machine ni.. Time awal2 ada,
semua dok kutuk2. Loser la.. tak up to date laa.
Tapi, mesin air ni la yang banyak membantu hilangkan
haus korang. hahaha. lol..


Memperkenalkan , model model of the year~ trett tenet trettt


Model vending machine- Farizah a.k.a. Wakjie/Azie =)
Dengan muka jahat beliau yang memainkan peranan !



Model Vending machine- *dari kiri, Zue (yg terjojol) , sakinah , Raihan (yg pakai spek) ,
*belakang- khadijah nayan.

Muka masing-masing memang sesuai jadi model !
Hope syarikat F&N terbaca entri ni then amik korang jadi DUTA F&N !

Haha !
P/s: entri ni telah mendapat keizinan dari model2 tersebut.sekian.




5 comments:

Haw said...

amboi! dahaga sangat laa tu.. hehe!

Abdul Haq said...

vending machine yg terbaek di sbpi selandar ..
model2 tersebut patut direkemenkan ke syarikat2 air .. haha ..
nice entry diba ..

Diba Chan said...

Wahahaha ! !

Haw: mereka mmg rakus !

Haq: btw, selandau have the greatest vending machine ! wahahaha

momochan said...

wohoooot HEHE macam tak pernah jumpe air

Diba Chan said...

Kahkahkah :P

mereka mmg mcm tu

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX