24 November, 2010

JUSTIN BIEBER ATAU IKUTA TOMA ?



Salam , hye peeps there. Ehee~ 

Tetibe je speaking.hakhakhak. Ekceli , entri ni tak ade apa apa yang special.Saje mengisi masa lapang~
Dari hari tu aku dok pikir ,antara Justin Bieber dan Ikuta Toma yang lagi hensem ?

Err...hehe. Merepek je kan ? Maklum la , takde keje. Aku tengah TEKANAN tahap maksimum disebabkan ujian bahasa Jepun lagi 10 Hari jek.Haishh.

Buku-buku belum habis baca. Kanji-manji belum habis hafal. Vocab tak cukup.. Macammana aku nak dapat A ni ? Erk... no komen.

Peperiksaan akan diadakan di CONFUSION PRIVATE SECONDARY SCHOOL kat Lorong Hang Jebat.Entah celah mana lorong tu pun aku taktau. T___________________T

Hari hari sedih bagai nak rak. Teringat kisah lama......... ouh , bilakah semua ini akan berakhir? (macam lirik lagu plak) Bila aku bagitau orang , ramai cakap ayat yang sama.

"sabar la diba , ni semua dugaan." korang boleh la, tak rasa penderitaan aku ni. Menanggung hati yang lara.
Kejadah je aku ni ? ahahaha.


Justin Bieber . Sepupu aku.



Ikuta Toma. Ex-boifren aku. =P


Ahahaha. Sila ignore kan apa yang aku cakap. 
Chow!


3 comments:

Dark Half said...

2-2 x ensem.ensem lagi akuu..kahkahkah

Diba Chan said...

agagagaga~

diba chan like this. :P

vampire's lovex said...

ikuta toma nsemmmm !!!

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX