27 August, 2010

ULAT BULU DAH NAIK DAUNNN!!!!!


Kita berjumpe lagi.Salam salam. =D

Dah lame tak hupdate. Kali ni wa kasi citer best punye! Nak kisahkan cerita, tadi aku berbuka pose bersama kawan2.Dalam satu meja tu semua pompuan. Tetibe terselit sekor laki...
Then, beberapa orang pompuan tu pun bergamba posing2 yang termaut sket bersame laki tuh.
What the fishh? Tak pernah jumpa lelaki ke kak?

Allahuakhbar Allahuakhbar.
Azan pun berkumandang.... aku ngan member aku pulun la 3 jenis air.. teh, oren dan roselle ke ape ek name air tuh? (Lupe laa)
Mamat tu duduk sebelah kawan aku, kami pun makan makan dan makan. Sampai la ke sesi terakhir, pencuci mulut. chehh...
Aku amik muffin buah.Sodap bhaii! Kawan aku amek Tepung pelita. Pastu beliaw dok segan2 nak makan tepung pelita tuh.. kompius nak makan gune tangan or sudu~ ngee
Time kawan aku ni masih ragu2, mamat sebelah dia pun bertanye,

"Eh, nape tak makan? You nak i suapkan ke?? " (dengan muke miang buluh beliaw bertanye.)

Air teh dalam mulut aku lagi sikit nak tersembur!
Kawan aku dah blur2... 

Mamat tuh bertanya lagi.
"Ape rase kalau lelaki suap?" 

Sekali lagi air teh aku nak tersembur! Perut aku bergelodak! 
Kawan aku berputar 360 darjah sebab taknak tengok muke mamat tuh.

kawan aku menjawab, "Eh...eh.. tak boleh, tak boleh. Mane boleh suap tak kahwin..."
(kawan aku nak cakap, bukan muhrim tak bleh men suap2 nih..)

Mamat tu ketawa. Aku pun berpura2 mengetawakan diri. Pastu kami meneruskan agenda makan makan.
Tetibe, mamat tu tanye aku plak.
 
"Eh, kenape dah berenti makan? Takyah segan2.. makan je.."
Aku senyum, dan menjawab." Bukan segan, tapi dah kenyang...:"
Tapi dalam hati aku, lain plak

' Heyy, aku bukan dah kenyang! Tapi tak selera nak makan sebab kaw ada kat sini!!'
*Tapi tu sume hanyalah jawapan dalam hati je.waka waka.

Tak bleh blah mamat uh... dah taraf pak cik pun nak i you i you lagik. hahah. Lucu
At last, aku bungkus makanan sebab dah tak selera makan depan ulat bulu tuh. 
haha.
http://www.smileycodes.info






4 comments:

iqbalsyarie said...

hahaha..scary!!mcm tu punya org pun ada...ngerinya...huhu

TERBARU: Kasih kerana Tuhan

Nice blog~

Diba Chan said...

haha! mmg menakutkn. cm ape je prangai~

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

mane entri br derr? aku ske bace cite ko huhu

Diba Chan said...

mak aih, terharu... sob2~

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX