27 August, 2010

ULAT BULU DAH NAIK DAUNNN!!!!!


Kita berjumpe lagi.Salam salam. =D

Dah lame tak hupdate. Kali ni wa kasi citer best punye! Nak kisahkan cerita, tadi aku berbuka pose bersama kawan2.Dalam satu meja tu semua pompuan. Tetibe terselit sekor laki...
Then, beberapa orang pompuan tu pun bergamba posing2 yang termaut sket bersame laki tuh.
What the fishh? Tak pernah jumpa lelaki ke kak?

Allahuakhbar Allahuakhbar.
Azan pun berkumandang.... aku ngan member aku pulun la 3 jenis air.. teh, oren dan roselle ke ape ek name air tuh? (Lupe laa)
Mamat tu duduk sebelah kawan aku, kami pun makan makan dan makan. Sampai la ke sesi terakhir, pencuci mulut. chehh...
Aku amik muffin buah.Sodap bhaii! Kawan aku amek Tepung pelita. Pastu beliaw dok segan2 nak makan tepung pelita tuh.. kompius nak makan gune tangan or sudu~ ngee
Time kawan aku ni masih ragu2, mamat sebelah dia pun bertanye,

"Eh, nape tak makan? You nak i suapkan ke?? " (dengan muke miang buluh beliaw bertanye.)

Air teh dalam mulut aku lagi sikit nak tersembur!
Kawan aku dah blur2... 

Mamat tuh bertanya lagi.
"Ape rase kalau lelaki suap?" 

Sekali lagi air teh aku nak tersembur! Perut aku bergelodak! 
Kawan aku berputar 360 darjah sebab taknak tengok muke mamat tuh.

kawan aku menjawab, "Eh...eh.. tak boleh, tak boleh. Mane boleh suap tak kahwin..."
(kawan aku nak cakap, bukan muhrim tak bleh men suap2 nih..)

Mamat tu ketawa. Aku pun berpura2 mengetawakan diri. Pastu kami meneruskan agenda makan makan.
Tetibe, mamat tu tanye aku plak.
 
"Eh, kenape dah berenti makan? Takyah segan2.. makan je.."
Aku senyum, dan menjawab." Bukan segan, tapi dah kenyang...:"
Tapi dalam hati aku, lain plak

' Heyy, aku bukan dah kenyang! Tapi tak selera nak makan sebab kaw ada kat sini!!'
*Tapi tu sume hanyalah jawapan dalam hati je.waka waka.

Tak bleh blah mamat uh... dah taraf pak cik pun nak i you i you lagik. hahah. Lucu
At last, aku bungkus makanan sebab dah tak selera makan depan ulat bulu tuh. 
haha.
http://www.smileycodes.info






15 August, 2010

okay, nak riak.hahaha

Salam. Oh, entri ni takdak maksud pape. Mane ade nak riak.. astagha... ;P
Aku cume nak berkongsi.. detik2 indah~ ber same KAUorang.. *wee~hahaha




Ni ex-boifren aku.sob~ aku terpakse berpisah dengan dia atas sebab

kerjaya dia sebagai seorang pelakon. 
Ni gambar terakhir dia sebelum dia pulang ke Tokyo~sob3



okeh, form aku batch ke-4.So, kitorang buat nombor 4 dalam roman!
Gempak la beb


Ni hadiah besday aku tahun ni. Dia bagi... >_<
Sape? shhh.... diam2 sudeh..lalalala

Kalau korang ada pics bahagia yang nak share. Komen la kat entri aku nih. Nanti aku usha blog korang plak.
*tetibe jiwang
Tata!

http://www.smileycodes.info




14 August, 2010

Contest Teman Sejati- nenongg

hye.
Aku join lagi satu contest-Teman Sejati.


I like this pic. Sebab time ni saya mau pergi mandi air terjun dengan family.
My sis nak siap tak menyempat, so.. dia pakai je la tudung 0.5 saat di atas tuh.
Cepat dan ringkas.. Tapi adik tetap nampak kiut.. that's why i love this pic.

.I lap u adek.

alamak! takut adek bace kang segan je..
Aku tag; nurin and najwa.
Aku tau korang singgah blog
aku hari2, nanty amik la contest ni ye

okay, miss Emieysandra.Bye!

:. Kontest .. Aku Punya Bear .:


Okay, Teddy bear tu telah menggugat iman aku. Adoiyai!
Mari meriahkan;

Anjuran miss Noie

Nama yang dipilih ialah; Momo

Saya ingin memiliki BEAR tersebut kerana;

1.Saya memiliki seekor bear yang mirip seperti bear di atas (tp warna putih)
muke mereka betul2 mirip! (betul tak tipu.. cuma saya punya bear jantina jantan)

2. So, saya nak berikan teddy bear jantan saya yang bernama Teru itu, pasangan.

Teddy bear saya; Teru
Teddy bear di atas; Momo

Mari meriahkan contest ni!

bye!

Air mata di atas GITAR


Drew looks at me, i fake a smile so he won't see.
All i know, and i need to everything that we should be.
i bet she's beautiful, the girl he talks about,
she got every things that i have to leave without..

**terlupa lirik la pulak.

He's the reason for the teardrops on my guitar.
The only thing that keep me wishing on the wishing star..
He's the song in the car, i keep singing don't know why i do..

Dah la.Stop singing. haha. bosann, any ideas?





http://www.smileycodes.info

13 August, 2010

.Freshie.

welcome home.Tadaima.Aku di rumah sekarang ni. Hari ni hari berkumpul adik bradik aku.wee*
Dah lame tak update blog. Kali ni nak kasi kerek sket..hahah.

Aku dapat 2 award dari Fadhillah-chan. Dia bagi 2, tapi aku amik satu.sebab yang lagi satu dah penah dapat, tak mau ahh.. haha.*kerek

Alhamdulillah, aku dah kotakan janji aku ngan mak aku. haha. August test wa gempak woo..
Fizik, Chemistry A... english highest. ;)
Next month wa ade exam jepun plak.. hadeii




.Award dari beliaw.
.Si penjual susu.

Aku nak bagi sorang je....
Sila2...


http://www.smileycodes.info

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX