08 July, 2010

Tak Guna Punya JACOB!!



Hey babe, i want to watch this movie laa =)
Oh Jacob !

Aku kurang puas hati dengan citer nih.



Aku memang TAK PUAS HATI !! Teramat TAK PUAS HATI. Dari Twilight,New Moon dan Eclipse ni, aku rase tak puas hati tengok movie twilight and new moon. Eclipse aku belum tengok.

Kau tau tak apasal aku tak puas hati?
Persoalannya.
.....kenapa JACOB tu serigala jadian?
.....Kan dia biskut JACOB?
.....Patut bertukar jadi BISKUT?

Erk...mesti korang kate aku gila kan? haha! Abang aku yang cakap,

"eh, nape tak tuka jadik biskut? kate JACOB.."

huhu..haha..

Aku nak tengok movie ni laaa... tapi masih belum berkesempatan.
(yela, bz study ke blogging?)
Oh tidak~ aku nak dapat flying colors result okayy?

Nanti2 la aku ngadap muvi.. wish me luck :D


Aku lebih suke jacob dari edward yang muka kemik =p
maap ea, peminat edward..
http://www.smileycodes.info

2 comments:

FiRsYa MeLisSa said...

hari ni kan citer ni kuar???
huhuhu..klu tengok esok, sure ramai giler org~
mule2 dlu suke giler kat edward..
then time new moon, he look so messy~tak hensom lgsung..
tak taulah time eclipse cm ner pulak.
paper pun jacob always hensem!!!

Diba Chan said...

jacob hot~
haha!
eclipse besh! da tgk daa

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX