13 July, 2010

Dont Judge A Banana by its Skin

Recently, aku ada kenal seseorang ni. First time jumpa.. orang keliling semua pot pet pot pet pasal dia. Bajet la, hensem la.. bajet hensem la.. Poyo la.. bla bla bla bla..

Aku tak ambik kesah. Pedulik aku sebenarnye dia nak apa pun. Lantak dia lah.. Then, bila dah balik dari program tersebut, beliaw yang di pot petpot pet olah orang ramai tu telah mengADD aku di facebook. Hari demi hari..(ayat tableh belah) aku mula rapat dengan beliaw.

Setelah dikaji,ditilik, ditenung dan macam2 di lah. Baru aku tau yang beliaw sebenarnya tak la seperti yang di potpet orang. Takde satu pun pasal dia yang mereka potpet kan tu betul.
(kesian kaw kan? tak pasal2 jadi mangsa potpet.kesiannn)

Kesimpulannya, toksah la korang dok potpet pasal orang lain pastu dok hebah sane sini.. korang yang rugi.. beliaw yang rugi sebab dapat pahala free.. hakhak.

Lainkali, cek dulu baru la potpet. Better, takyah la potpet langsung. :D Lagi baguss

Kepada beliaw,
"ko jangan bangga sangat aku puji ko. Cheh!"


....Tamat.

http://www.smileycodes.info

No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX