19 July, 2010

Tari Menari


Naik gile aku! Bile frust nak mampos.. wuuuhuuuhuuu.. ;(
Sedih sebab tak dapat tengok Amin Rasydan menari.. bon odori.. sob~ ;(
i wish i can see it.. soryAmin.. tak dapat tengok kau..
FRUST!!

Award la Lagi



Award dari eika.
Adoyy.. aku malas nak menaip.

1.anda mestilah mmbri pujian kat org yg bg award ni
Baik hati, sebab sudi bagi aku award ;D

2.sila beri award kepada 10 blogger yg lain.
Nanty la.. aku malas nak pikir.. skang kat skola.. bz maa

3. Anda mesty menberitahu 10 blogger yg lain .
Wait seminit bebeh

4. Bagaimana anda merasa blog anda best , or great ?
best! da bomb!

chow cincau..

http://www.smileycodes.info

13 July, 2010

Dont Judge A Banana by its Skin

Recently, aku ada kenal seseorang ni. First time jumpa.. orang keliling semua pot pet pot pet pasal dia. Bajet la, hensem la.. bajet hensem la.. Poyo la.. bla bla bla bla..

Aku tak ambik kesah. Pedulik aku sebenarnye dia nak apa pun. Lantak dia lah.. Then, bila dah balik dari program tersebut, beliaw yang di pot petpot pet olah orang ramai tu telah mengADD aku di facebook. Hari demi hari..(ayat tableh belah) aku mula rapat dengan beliaw.

Setelah dikaji,ditilik, ditenung dan macam2 di lah. Baru aku tau yang beliaw sebenarnya tak la seperti yang di potpet orang. Takde satu pun pasal dia yang mereka potpet kan tu betul.
(kesian kaw kan? tak pasal2 jadi mangsa potpet.kesiannn)

Kesimpulannya, toksah la korang dok potpet pasal orang lain pastu dok hebah sane sini.. korang yang rugi.. beliaw yang rugi sebab dapat pahala free.. hakhak.

Lainkali, cek dulu baru la potpet. Better, takyah la potpet langsung. :D Lagi baguss

Kepada beliaw,
"ko jangan bangga sangat aku puji ko. Cheh!"


....Tamat.

http://www.smileycodes.info

08 July, 2010

Tak Guna Punya JACOB!!



Hey babe, i want to watch this movie laa =)
Oh Jacob !

Aku kurang puas hati dengan citer nih.



Aku memang TAK PUAS HATI !! Teramat TAK PUAS HATI. Dari Twilight,New Moon dan Eclipse ni, aku rase tak puas hati tengok movie twilight and new moon. Eclipse aku belum tengok.

Kau tau tak apasal aku tak puas hati?
Persoalannya.
.....kenapa JACOB tu serigala jadian?
.....Kan dia biskut JACOB?
.....Patut bertukar jadi BISKUT?

Erk...mesti korang kate aku gila kan? haha! Abang aku yang cakap,

"eh, nape tak tuka jadik biskut? kate JACOB.."

huhu..haha..

Aku nak tengok movie ni laaa... tapi masih belum berkesempatan.
(yela, bz study ke blogging?)
Oh tidak~ aku nak dapat flying colors result okayy?

Nanti2 la aku ngadap muvi.. wish me luck :D


Aku lebih suke jacob dari edward yang muka kemik =p
maap ea, peminat edward..
http://www.smileycodes.info

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX