23 June, 2010

Merajuk? Bantai je..


Aku sedang ontheline time tu.. sekali lagi aku diterjah oleh si polan.. (tapi kali ni perempuan)
Aku kan orang feymes.. (Perasan feymes :D)

Dia tanya aku, macammane nak pujuk orang yang merajuk?
"kau kan pro bab2 camni.." she said.

WHAA?? Wth? Aku pro bab pujuk memujuk nih? * tersipu2...

Aku kalau takat PRONGGENG tu boleh laa. hahaha.. Bukan PROGOL okayy? :)
Aku kurang pro benda2 merajuk nih.. erm.. jap ek, aku bukak buku..

Aku pun btaw la petua petui aku kat si polan tuh. Nak settle orang merajuk ni ada banyak cara sebenarnya.

CARA 1

- Pura2 dengan suara sedih korang dan meminta maaf.
(Tak Lut gak? Guna cara nih.)

CARA 2

-Hantar seberapa banyak mesej atau call la si dia sebanyak mungkin. Nanti dia bosan dengar ayat korang yang sama tu.. dia stop la merajuk.

Eh? Masih merajuk? (hardcore nih)

CARA 3

-Kau biarkan jelah.Lantak dia.. nanti dah lama2 dia tengok takde sape nak pujuk, dia stop la merajuk. Buat penat je merajuk nih.huh.. settle.

Renung2kan dan selamat berangan!



http://www.smileycodes.info


No comments:

MOST VIEWED THIS WEEK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MEMBEBEL BOX